Minus 5 Grade sub Mări

Reclame

29 de gânduri despre “Minus 5 Grade sub Mări

  1. poza ‘verzuie’, care contine patru imagini a fost de fapt imaginea la care m-am gandit cand mi-a spus Andreea ca vrea sa ii fac poze. o stiam doar virtual, nevorbindu-ne „live” niciodata. merci de incredere, si sa ne citim de bine.
   des petits trous, des petits trous, toujours des petits trous

 1. @Doina: multumesc pt. premiu, am mai primit premii de astea. să nu te superi pe mine dar nu fac lepşe şi nu dau premiile mai departe. eu nu am nici blogroll. oricum, ne auzim curând la tine şi la mine.

 2. mi-a luat-o aia mica inainte ca si eu vroiam sa semnalez ca ai ajuns si tu in punctul ala critic in care probabil ajung toate femeile dupa o anumita varsta: sa se tunda, sa nu se tunda?… nasol… condoleante 🙂

  eu am doua intrebari: dupa ce au fost facute, cu ce au fost prelucrate pozele? si cu ce aparat au fost facute ma intereseaza.

  curiozitate de ne-artist:)

  a treia poza imi place cel mai mult. nu debordeaza de figuri de stil ci pune accent pe personaj. care personaj are o privire curioasa si contrariata in acelasi timp care face toti banii.

 3. @deia: din putiiiinele mele (spre deloc, rookie-„like” etc) cunostinte, pozele au fost facute cu un aparat peste entrylevel, un obiectiv fix (gen 50 mm) si modificate prin lightroom sau ceva. acum, cel mai bine ne raspunde „faptasul”. sunt foarte curioasa.
  @creatrix- tunde-te scurt si vopseste-te verde, sa arati ca un lan „globulos” de cannabis

  1. Aparatul este un Nikon F601, filmul Ilford Pan 400 developat cu Rodinal 1+50 . Obiectivul este intr-adevar unul fix de 5omm. Nu am schimbat nimic la poze – asa le-a scanat scannerul meu. Azi, de curios le-am dus la un studio care au scanner „profi” , dar rezultatul nu m-a multumit, dimpotriva. Poza verde este asa fiindca nu am setat scannerul pe ‘grayscale’, si asa a interpretat el culoarea filmului. 🙂 That’s it.

 4. 🙂 asta e o melodie care imi aminteste de multe momente haioase. o cantam de fiecare data cand o prietena se vopsea, cu cine se nimerea prin zona.
  You can’t go out
  ‘Cause your roots are showing
  Dye em black
  Black No. 1

 5. such a small world… i just realized that I saw the lipstick picture on lomo.ro… so you`re a friend o bmesesan… :)) such a weird style of writing you have.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s