4 gânduri despre “Tumblr

  1. O femeie nu poate iubi o altă femeie, la fel cum o femeie iubește un bărbat! Lesbianismul (homosexualitatea, în general) este un păcat foarte grav, iar cele prinse în el nu vor fi niciodată fericite. Doar vor tânji după o fericire, care nu va veni. Poate va părea că există, dar se va nărui mereu, căci nu e loc de fericire pentru persoanele care sfidează normalul și trăiesc în păcat.

    Un bărbat nu poate iubi așa cum iubește o femeie decât pe o femeie, fie la nivel sentimental, fie fizic. (Aici fac o paranteză și spun că și bărbații care fac sex anal cu femei sunt tot la același nivel cu homosexualii)

    Dumnezeu, când a creat lumea, a creat ființele în 2 forme: mascul și femelă, bărbat și femeie. Doar așa poate exista înmulțirea, deci binecuvântarea lui Dumnezeu în creație.

    Și a zis Dumnezeu: „Să facem om după chipul și după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peștii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietățile ce se târăsc pe pământ și tot pământul!”
    Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie.

    La om, bărbat+femeie+copil = chipul Sfintei Treimi, adică familia umană se aseamănă cu Dumnezeu (care este și el „o familie” alcătuită din 3 persoane, care sunt Unul).
    Homosexualitatea, lesbianismul, la fel ca și celelalte devieri de comportament (fizic, psihic), este o eroare provocată de ceva ce nu ține de genetică (așa cum se justifică mulți homosexuali, spunând că nu e o alegere, ci te naști așa), ci de trăiri/experiențe/gândiri necorespunzătoare firii umane.
    Așa cum nu poți spune că te naști cu diabetul, nu poți spune nici că te naști cu homosexualitatea/lesbianismul. Cel mult, o dobândești pe parcursul vieții. Însă, a o asuma și a o trăi, crezând că ea este parte din tine și te reprezintă este o greșeală mortală.
    Nu judec, ci vreau să te fac să înțelegi că este o problemă gravă. Este unul din păcatele pentru care cei murdăriți de ea nu vor intra în Împărăția Cerurilor (în Rai, adică nu vor trăi veșnic în fericire, alături de Dumnezeu, cu toate binecuvântările Lui fără sfârșit), ci vor ajunge acolo unde i-a târât „celălalt” (în iad, unde e chinul veșnic, fără posibilitate de regret sau de schimbare a sentinței).

    „Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
    Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu.

    Dumnezeu nu azvârle oamenii în iad, ci ei singuri își aleg finalul. El tot strigă neîncetat către ei să se întoarcă pe calea cea dreaptă, să poată să îi vindece, să îi ridice din mocirlă, să îi curețe. Și e atât de simplu: tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cu adevărat, din tot sufletul, mintea, inima și să îi ceri să te ajute să îți revii.

    Și așa erați unii dintre voi. Dar v-ați spălat, dar v-ați sfințit, dar v-ați îndreptat în numele Domnului Iisus Hristos și în Duhul Dumnezeului nostru.”

    Iisus Hristos, cel prin care suntem iertați de ORICE păcat din lume, a purtat și a fost pedepsit și pentru păcatul homosexualității/lesbianismului. Pe cruce, El a simțit totul: rușinea, neputința, durerea, neîmplinirea, stigmatizarea și chinul.. aduse de homosexualitate/lesbianism și asta pentru ca cei care sunt prinși în această patimă să fie iertați de Tatăl Său, iar prin Duhul Lui să fie readuși la starea de oameni demni de Dumnezeu.
    Deci, Dumnezeu a făcut deja totul pentru ca homosexualii să poată fi iertați! Însă, ei trebuie să își recunoască vina și să se întoarcă la Dumnezeu, să ceară iertare și să renunțe DEFINITIV la acest păcat cumplit.
    Eu am să îți las câteva link-uri, unde vei găsi câteva rânduri despre ce înseamnă homosexualitatea și lesbianismul și cum sunt văzute de Cel care a creat oamenii, și am încrederea că te va ajuta.

    http://www.orthodoxphotos.com/readings/trupul/homosexualitatea/credinta.shtml

    http://www.everystudent.ro/a/christine.html

    http://www.narth.com/docs/okay-rom.html

    http://www.homosexualitate.ro/clienta.html

    http://www.contracurentului.com/node/445

Lasă un comentariu